Over ons


Wij zijn Vleesboerderij Masseurs. Onze vleesveehouderij staat bekend om het Franse ras ‘Parthenaise’ Ons familiebedrijf is gevestigd in Oud Gastel (West-Brabant).

Op onze boerderij kunnen we ruim 700 stuks vleesvee huisvesten. Ons vee wordt zelf geselecteerd bij vaste fokkers uit Frankrijk. Hierdoor kunnen wij jaarrond de beste, constante kwaliteit vlees garanderen.

Exclusief vlees van Nederlandse bodem, daar staan wij voor.

Weet wat je eet!

Masseurs vlees in het kort

  • Uitsluitend vlees van Parthenaise runderen
  • Het vlees is mals, sappig, licht gemarmerd en donkerrood van kleur
  • Diervriendelijk geproduceerd
  • Uit de streek
  • Gesloten kringloop rondom de boerderij

Varkensvlees

  • Uitsluitend vlees van Duroc d’olives varkens
  • Het vlees is smaakvol, gemarmerd en mooi van kleur

Kip

  • Thoolse hoen kip
  • Zeer smaakvol, blijft zacht en sappig van smaak

Ons concept

  • Alles is vacuüm verpakt
  • Diepgevroren of vers (graag vers, noteer het bij opmerkingen)

Daarom Vleesboerijwinkel Masseurs

  • De runderen die bij ons het bedrijf binnen komen, moeten de eerste 6 maanden bij de moeder in de wei hebben gelopen.
  • Alle runderen zijn gehuisvest op stro.
  • Geen preventief antibiotica gebruik. ( De runderen voor de huisverkoop zijn antibiotica vrij)
  • De afgemeste runderen worden op een rustige wijze vervoert naar een ambachtelijke slachterij welke EEG-gecertificeerd is.
  • Natuurlijk is het altijd mogelijk om bij de dieren in de stallen te kijken.